GRAFISK DESIGN FÖR B3 KODIFY

”Emma och Studio Arne gjorde ett fantastiskt jobb med att förbättra vårt kontor i centrala Malmö. Från två smala obrukbara rum till en stor lounge där vi idag kan träffas och ha både fester och mingel. Väldigt bra och proffsiga tankar och idéer samt kunskap om hur man ska och bör tänka kring möbler, fabrikat och placering. För att maximera både yta och kapacitet.

Hon designade också vår nya Merch – hoodies, t-shirts och väskor som blev så bra att vi t.o.m. fick ge bort till andra bolag. Väldigt nöjd och kommer garanterat att använda Studio Arne igen.” /Johan Kuylenstierna, medgrundare och VD på B3 Kodify

Jag har under många år arbetat med visuell kommunikation, grafisk design och profilprodukter. En av många lärdomar jag tagit med mig är att designa produkter som kunden faktiskt vill använda och känner sig stolt över. Annars används de inte av företags främsta reklampelare – människorna på företaget. Man måste inte alltid ha företagets logotype på all merch. Reklamprodukter som uppmuntrar till dialog med andra människor, och som skapar stolthet över bolaget man arbetar för och de saker man bär, är minst lika viktigt. 

Vi tog fram hoodies, t-shirt samt kombinerad dator- och resväska i svart med svart tryck. Tillsammans med tryckeriet hittade vi den perfekta glansen på trycket för att skapa kontrast och lyfta fram namnet. I samband med detta tog vi även fram stickers för de anställdas datorer. Näst efter den anställda så är nog datorn den anställda har med sig över allt företagets främsta reklampelare. På stickers jobbade vi däremot med företags profilfärger och lyfte fram företagets arbete med Cloud och DevOps. Stickers flörtar med lekfullheten som också är genomgående i företagets nya inredningskoncept.

FÖRETAGETS NAMN PÅ TRÖJOR OCH VÄSKOR
DEVOPS-MÄRKET PLACERAT PÅ TRÖJÄRMEN
FYRA AV ÅTTA STICKERS DESIGNADE AV STUDIO ARNE