NYTT KÖK OCH TRÄDGÅRD I MODERN VILLA I LOMMA

”Vi beskrev med en enda mening för Emma på Studio Arne vilken känsla och upplevelse vi önskade att vårt nya kök och nya trädgård skulle ge vår familj i vardagen och våra gäster vid fest och middag. Emma tänjde på våra comfortzoner och som tur var, vågade vi lita till 100 % på henne. Hon skapade nämligen magi!” /Linda Domini

I de här två projektet var jag med och tog fram stil, känsla och skapade underlag till byggbolaget som sedan skulle utföra och leda det slutliga arbetet.

Mitt första uppdrag för kunden var att rita om deras kök. Bättre sociala ytor var en av önskemålen. Här har vi rivit väggen vid kyl- och frysskåp, vilket skapar en bättre kontakt mellan köket, matplatsen och vardagsrummet. Det befintliga köket var i fint skick, och istället för att riva ut hela köket fick det gamla köket vara kvar och istället kompletteras med en stor köksö, vitrinskåp och en sittbänk med mjuk sits. 

I mitt andra uppdrag för familjen fokuserade vi på trädgården – som bestod av gräs, en omringande häck samt stenläggning närmast huset. Familjen ville ha plats med en mindre pool i den annars relativt lilla trädgården, och plats för både sociala umgängen och avslappning. 

Missa inte kundens byggbilder längst ned på sidan, de visar delar av köksprojektet. Fler bilder på projektet kommer.

MINIMALISTISKT MOODBOARD FÖR KÖK OCH
MOODBOARD FÖR TRÄDGÅRD, FRAMSIDA
PLANERING FÖR FRAMSIDAN
MOODBOARD FÖR TRÄDGÅRD, BAKSIDA
PLANERING FÖR BAKSIDAN

BYGGBILDER NYTT KÖK